foto

Claire de la Rochefoucauld

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Vogue la Vie! (TV film)
2010 Když láska kvete (TV film)
2009 Pour ma fille (TV film)

TV seriály

2015 Famille d'accueil (TV seriál)
L'Ombre masquée contre-attaque (S13E04)
Un zèbre dans les étoiles (S13E03)
Fan (S13E01)
2014 Famille d'accueil (TV seriál)
Sur le fil (S12E10)
Adeline et Diane (S12E04)
La Griffe du léopard (S12E03)
další epizody (5)
2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
La Femme de l'ombre (S08E07)
Le Revenant (S08E05)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Coup de feu (S07E08)
Taxi de nuit (S07E07)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky