foto

Se-ha Ahn

  • nar. 29.1.1986 (33 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eonni
2017 Kkoon
2016 Dangshin geogi iteojoorraeyo
Wonlain
2015 Eotteon salin
2013 Bamui yeowang
Makkeolseu
Sowon
2011 Gyewool nabi

TV seriály

2019 Bomi ona bom (TV seriál)
Eobiseu (TV seriál)
2018 Churieui yeowang sijeun 2 (TV seriál)
2017 20segi sonyeonsonyeo (TV seriál)
Wangeun saranghanda (TV seriál)
2016 Baempaieo tamjeong (TV seriál)
Chulchulhan yeoja sijeun 2 (TV seriál)
Deobeulyu (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
2015 Geunyeoneun yeppeossda (TV seriál)
Laseuteu (TV seriál)
Yongpalyi (TV seriál)
2014 Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
Yoohok (TV seriál)
2013 Milaeui seontaeg (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
Woowahan nyeo (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Na honja sanda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace