foto

Se-ha Ahn

  • nar. 29.1.1986 (35 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Saehaejeonya
2019 Eonni
Keuge doil nom
2018 Heoseutori
2017 Kkoon
Wonlain
2016 Dangshin geogi iteojoorraeyo
2015 Eotteon salin
2013 Bamui yeowang
Makkeolseu
Sowon
2011 Gyewool nabi

TV seriály

2020 Jombitamjeong (TV seriál)
2019 Bigishoo (TV seriál)
Bomi ona bom (TV seriál)
Hlubina (TV seriál)
Kkotpadang : joseonhondamgongjakso (TV seriál)
2018 Maseongeui kibbeum (TV seriál)
2017 20segi sonyeonsonyeo (TV seriál)
Boiseu (TV seriál)
Churieui yeowang (TV seriál)
Wangeun saranghanda (TV seriál)
2016 Baempaieo tamjeong (TV seriál)
Chulchulhan yeoja sijeun 2 (TV seriál)
Deobeulyu (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
2015 Geunyeoneun yeppeossda (TV seriál)
Laseuteu (TV seriál)
Yongpalyi (TV seriál)
2014 Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
Yoohok (TV seriál)
2013 Milaeui seontaeg (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
Woowahan nyeo (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Na honja sanda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky