foto

Michael Zens

  • nar. 14.3.1956 (63 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Marie Brand und das Spiel mit dem Glück (TV film)
2018 Marie Brand und der Duft des Todes (TV film)
2017 Marie Brand und das ewige Wettrennen (TV film)
2003 Mit Herz und Handschellen - Die Alpenklinik (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Ein schöner Tod (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Heiße Herzen (TV film)
2000 Straßen von Berlin - Countdown, Die (TV film)
1978 Coda

TV seriály

2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2004 Sabine!! (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 Offroad TV (TV seriál)
Powder Park (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 ManneZimmer (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Die Viersteins (TV seriál)
1994 Fascht e Familie (TV seriál)
1993 Hilfe, meine Familie spinnt (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1991 Schloß Pompon Rouge (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

TV pořady

1984 Sketch-up (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Dingo (TV film)
1980 Asphaltnacht
1978 Elfriede (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky