foto

Kendži Furuja

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Alley Cat
Arî kyatto
2014 Tifani Dorama Supesharu Natsu no Owari ni, Koi wo Shita (TV film)
2006 Haruka naru Yakusoku (TV film)
2005 Naniwa Kinyudo 6 (TV film)
2003 Tegami
2002 Tegami
1995 Gerende ga tokeruhodo koishitai

TV seriály

2017 Seirei no Moribito: Saišúšó (TV seriál)
2014 Rasuto Hopu (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
2006 Kobayakawa Nobuki no Koi (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky