foto

Jacques Allard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Le Club Vinland
2009 5150 Elm's Way
2008 Le banquet
2004 Elvis Gratton 3: Le retour d'Elvis Wong
2000 Varianova válka (TV film)
1991 Montréal vu par...

TV seriály

2019 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 2 (S04E02)
další epizody (4)
2018 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (9)
2017 Lâcher prise (TV seriál)
Denial (S01E03)
The Last Straw (S01E01)
Victor Lessard (TV seriál)
Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (8)
Ruptures (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2016 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 6 (S01E06)
2015 Le Clan (TV seriál)
2014 Au secours de Béatrice (TV seriál)
La théorie du K.O. (TV seriál)
Unité 9 (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
2013 Unité 9 (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
2010 Mirador (TV seriál)
Muzeum Eden (TV seriál)
2006 C.A. (TV seriál)
Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
Porc d'arme (S03E06)
2005 L'héritière de grande ourse (TV seriál)
Le négociateur (TV seriál)
Vice Caché (TV seriál)
2003 Les aventures tumultueuses de Jack Carter (TV seriál)
2002 Tabou (TV seriál)
2001 Mon meilleur ennemi (TV seriál)
2000 Chartrand et Simonne (TV seriál)
1997 Diva (TV seriál)
Komando (TV seriál)
1995 Scoop IV (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky