foto

Edmon Ryan

  • nar. 5.6.1905
    Cecilia, Kentucky, USA
  • zem. 4.8.1984 (79 let)
    Louisville, Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Topaz
1967 Banning
1965 Playground, The
1964 A Global Affair
Amerikanizace Emilky
1962 Dva na houpačce
1959 Dobrý den na věšení
1958 Imprese di una spada leggendaria, Le
1957 La spada imbattibile
1955 Dream Girl (TV film)
1951 Storm Warning
Sugarfoot
The Guy Who Came Back
1950 Bod zlomu
Highway 301
Mystery Street
Side Street
The Du Pont Story
Three Secrets
Undercover Girl
1949 Bojiště
1944 X Marks the Spot
1939 Mrtvé oči Londýna
The Nursemaid Who Disappeared
1938 Hey! Hey! USA
Oh Boy!
1937 Gangway
Non-Stop New York
1936 Crime Over London
Strangers on Honeymoon

TV seriály

1968 The Good Guys (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
G. I. Jeannie (S01E05)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Great Ghost Tales (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Harbormaster (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
True Story (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
Police Story (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Stars Over Hollywood (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky