foto

Nancy Kruse

  • nar. 26.8.1965 (53 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Simpsonovi (TV seriál)
Bartball (S22E03)
Levák od vedle (S21E22)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Ďábel nenosí Pradu (S21E05)
Kráska přes internet (S20E16)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Výměna bez záruky (S20E03)
Kraví apokalypsa (S19E17)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Manželé a podnikatelky (S19E07)
Romouš a Julizna (S18E15)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Osudy dobrého vojáka Homera (S18E05)
Opičí proces (S17E21)
Holky těžší to maj...? (S17E19)
další epizody (4)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Homer kandiduje (S17E06)
Springfield hledá ministar (S16E18)
Svatby podle Homera (S16E10)
další epizody (4)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Hádej, kdo přijde na večeři (S15E14)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Krustyho zkouška z dospělosti (S15E06)
Návrat nezdárné matky (S15E02)
Speluji, jak nejrychleji dovedu (S14E12)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Sdrátovaná čelist (S13E09)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Homer drží hladovku (S12E15)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Poslední step ve Springfieldu (S11E20)
Jak Barta osvítil Bůh (S11E11)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Hádejte, kdo kritizuje (S11E03)
Simpsonovské biblické příběhy (S10E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace