foto

Manuel Mairhofer

  • nar. 22.1.1985 (32 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Ketzerbraut (TV film)
Inga Lindström - Das Haus am See (TV film)
2016 Freddy Eddy
Nachtschattengewächse (studentský film)
2015 Everyonce
2014 Zwischen den Zeiten (TV film)
2012 Mia and Sam
Silent Night
Sushi und Gomorrha
2010 Bad Hero

TV seriály

2014 Das Wurmloch (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Uli Hoeneß - Der Patriarch (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Mia and Sam

Producentská filmografie

Filmy

2012 Mia and Sam

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace