foto

Guy C. Verhille

  • nar. 17.3.1930
  • zem. 11.7.1983 (53 let)
    North Hollywood, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1982 Divorce Wars: A Love Story (TV film)
1980 Herschel drtí faraony
1979 Dreamer
1978 A Family Upside Down (TV film)
Suddenly, Love (TV film)
1977 Love Boat II, The (TV film)
Snowbeast (TV film)
Šílený býk (TV film)
1976 Genius
1975 Barbary Coast (TV film)
Last Survivors, The (TV film)
Legend of Lizzie Borden, The (TV film)
The Last Day (TV film)
1974 Shanks
1972 Buck a kazatel
Novodobí centurioni
1971 Brother John
Fools' Parade
1970 Which Way to the Front?
1969 Comic, The

TV seriály

1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
1975 Když je všechno jinak (TV seriál)
1974 Paper Moon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky