foto

Jan Šikl

  • nar. 22.2.1957 (63 let)
    Praha, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

  • 1996 -Marian (Nejlepší scénář)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1993 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Portrét duše (S04E03)
Hon na rozhlasových vlnách (S04E01)
1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Poslední odvolání (S03E02)
1991 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Pinkertonova detektivní agentura (S03E01)
1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Identifikační kresba (S02E07)
Modus operandi (S02E03)
První detektivní sbor (S02E02)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Tým (S01E08)
Rekonstrukce (S01E07)
Krev (S01E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2003 Na cestě (TV film)
2002 Král Velichovek (TV film)

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2010 Evoluce 4 z revoluce (TV seriál)
Kryštof Rímský (E04)
Jan Ruml (E03)
Martin Mejstřík (E02)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Setkat se s filmem