foto

Lance Percival

  • nar. 26.7.1933
    Sevenoaks, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.1.2015 (81 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Jekyll & Hyde (TV film)
1980 Comedy Tonight (TV film)
1979 Quincy's Quest
1978 Rosie Dixon - Night Nurse
1977 Confessions from a Holiday Camp
Let's Make a Musical (TV film)
That's Carry On! - a.z.
1973 Cobblers of Umbridge, The (TV film)
1972 Naše slečna Fred
Pás cudnosti
Vzhůru na frontu
1971 Up Pompeii
1970 Concerto per pistola solista
Darling Lili
Příliš pozdní hrdina
There's a Girl in My Soup
1968 Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter
1965 Big Job, The
Joey Boy
You Must Be Joking!
1964 It's All Over Town
Žlutý Rolls-Royce
1963 Vlivní lidé
1962 Carry On Cruising
In the Doghouse
Postman's Knock
Twice Round the Daffodils
1961 Das Geheimnis der gelben Narzissen
On the Fiddle
Raising the Wind
What a Whopper!

TV seriály

1993 Laugh with the Carry Ons (TV seriál) - a.z.
1988 The Management (TV seriál)
1985 Happy Families (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
1974 Boy with Two Heads, The (TV seriál)
1973 Up the Workers (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1965 Lance Percival Show, The (TV seriál)
The Beatles (TV seriál)
1964 Lance at Large (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Citizen James (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)

Dokumentární

2013 Sir David Frost: That Was the Life That Was (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál)
1998 Carry On Darkly (TV film)
Kenneth Williams: A Life On the Box (TV film)
What's a Carry On? (TV film)

Host

TV pořady

1979 Blankety Blank (TV pořad)
1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1970 Kenneth Williams Show, The (TV pořad)
1969 Jokers Wild (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
1956 Billy Cotton Band Show (TV pořad)
The Juke Box Jury (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1987 Moordspel (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace