foto

Pascale Montpetit

  • nar. 28.7.1961 (59 let)
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Embrasses-moi comme tu m'aimes
2015 The Saver
2013 Stay
2011 Coteau Rouge
Girl in the White Coat, The
2010 Tiché lži
2005 Choice: The Henry Morgentaler Story (TV film)
2004 Comment conquerir l'Amérique en une nuit
Folle embellie
Geraldine's Fortune
2002 Divoký Mesiáš
Katryn's Place
The Baroness and the Pig
The Stork Derby (TV film)
2000 Invention de l'amour, L'
La beauté de Pandore
Varianova válka (TV film)
1999 Position de l'escargot, La
1998 Srdce na dlani
1995 Eldorado
1994 C'était le 12 du 12 et Chili avait les blues
Eclipse
1990 H

TV seriály

2019 District 31 (TV seriál)
Episode 99 (S04E99)
Episode 97 (S04E97)
Episode 96 (S04E96)
další epizody (111)
2017 District 31 (TV seriál)
Episode 99 (S02E99)
Episode 98 (S02E98)
Episode 97 (S02E97)
další epizody (119)
2016 District 31 (TV seriál)
Episode 99 (S01E99)
Episode 98 (S01E98)
Episode 97 (S01E97)
další epizody (120)
2015 30 Vies (TV seriál)
Episode 60 (S09E60)
Episode 59 (S09E59)
Episode 58 (S09E58)
další epizody (60)
2014 Trauma (TV seriál)
Papa et maman 2e partie (S05E12)
Papa et maman 1re partie (S05E11)
Rires et larmes (S05E10)
další epizody (12)
2013 Trauma (TV seriál)
Union et séparation - 2e partie (S04E10)
Union et séparation - 1re partie (S04E09)
Dedans et dehors - 2e partie (S04E08)
další epizody (10)
2012 Trauma (TV seriál)
Mémoire et oubli - 2e partie (S03E12)
Mémoire et oubli - 1re partie (S03E11)
Tendresse et cruauté - 2e partie (S03E10)
další epizody (12)
2011 Trauma (TV seriál)
Amour et haine - 2 (S02E10)
Amour et haine - 1 (S02E09)
Opulence et ruine (S02E08)
další epizody (10)
2010 Trauma (TV seriál)
Foi et néant 2 (S01E10)
Foi et néant 1 (S01E09)
Loyauté et trahison (S01E08)
další epizody (10)
2007 Les Boys (TV seriál)
2006 François en série (TV seriál)
2005 Cover-Girl (TV seriál)
Détect.inc. (TV seriál)
2004 Lance et compte: La reconquête (TV seriál)
Temps dur (TV seriál)
2001 Mon meilleur ennemi (TV seriál)
Ramdam (TV seriál)
1999 Dans une galaxie près de chez vous (TV seriál)
Histoires de filles (TV seriál)
1998 Réseaux (TV seriál)
1997 Diva (TV seriál)
Masque, Le (TV seriál)
1996 Marguerite Volant (TV seriál)
Parents malgré tout (TV seriál)
1995 Scoop IV (TV seriál)
1993 Blanche (TV seriál)
1990 Chambres en ville (TV seriál)
1986 L'amour avec un grand A (TV seriál)

Dokumentární

2009 La dérive douce d'un enfant de Petit-Goâve
2006 Le fantôme de l'opératrice - vyp.
1999 Autopsie d'un film érotique (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Eldorado

Host

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)
1968 Bye-Bye (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky