foto

Lukerja Iljašenko

  • nar. 9.6.1989 (30 let)
    Kujbyšev, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Avanpost
Rjobra
2018 Nol (TV film)
2017 Gerasim
O lásce - pouze pro dospělé
Serjožka
Tancy nasmerť
2016 Tancuj so mnoj
2015 Perevodčik

TV seriály

2019 Biheppi (TV seriál)
Poselency (TV seriál)
2018 Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (7)
2017 Naljot (TV seriál)
Žena policejskogo (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (9)
2016 Sladkaja žizň 3 (TV seriál)
2015 Izmeny (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Sladkaja žizň 2 (TV seriál)
Zagovorjonnyj (TV seriál)
2014 Francuzskaja kulinarija (TV seriál)
Perevozčik (TV seriál)
Sladkaja žizň (TV seriál)
Sladkaja žizň 1 (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Studija 17 (TV seriál)
Vyžiť posle (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky