foto

Roger Avon

  • nar. 23.11.1914
    Jarrow, Tyne and Wear, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.12.1998 (84 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Doctor Who: The Crusade - a.z.
1991 Černá svíce (TV film)
1983 Garderobiér
1980 George and Mildred
This Lady Is a Tramp
1976 Fešáci
1972 Au Pair Girls
Mutiny on the Buses
1971 Burke and Hare
1970 It's the Only Way to Go
1968 Curse of the Crimson Altar
1967 Pět milionů let k Zemi
1966 Daleks' Invasion Earth: 2150 A.D.
Uloupená lokomotiva
1964 Perný den
1963 Murder at the Gallop
1960 V sobotu večer, v neděli ráno
Ďábelský klub
1959 The Ugly Duckling
1958 Zkáza Titaniku
1957 Kill Her Gently
1956 Fun at St. Fanny's
Pantomania, or Dick Whittington (TV film)
Stars in Your Eyes
1955 The Time of His Life

TV seriály

1998 Grafters (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
1995 My Good Friend (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 The Baker Street Boys (TV seriál)
1982 Then Churchill Said to Me (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
Sink or Swim (TV seriál)
1979 Potter (TV seriál)
1978 Losers, The (TV seriál)
The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
1977 Other One, The (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Životní zkouška Erika Olthwaitea (S01E02)
1976 The New Avengers (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Second Verdict (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
1972 Dead of Night (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
For the Love of Ada (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Peníze ke spálení (E15)
1969 Department S (TV seriál)
Hark at Barker (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
Ours Is a Nice House (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Please Sir! (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Dead End Creek (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Meet the Wife (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Arthur Askey Show (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 Arthur's Treasured Volumes (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 Frankly Howerd (TV seriál)
Garry Halliday (TV seriál)
Glencannon (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Sky Larks, The (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)

Dokumentární

1985 Day the Universe Changed, The (TV seriál)

TV pořady

1968 Frost on Sunday (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace