foto

Roger Booth

  • nar. 1933
    East Stonehouse, Devon, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.2.2014
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Dámy v letech
2003 My Uncle Silas II (TV film)
2002 Surrealissimo: The Trial of Salvador Dali (TV film)
2001 Doktor Martin (TV film)
Druhá míza
1997 Mlýn na červené řece (TV film)
1995 Ostrov hrdlořezů
1994 Špendlík na motýla
1985 Lamb
1984 Kim (TV film)
1982 Remembrance
1978 Life Story of Baal, The
1975 Barry Lyndon
1972 Adult Fun
1971 Únos
1968 Work Is a 4-Letter Word
1967 Robbery

TV seriály

1997 Spark (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Diana (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Nation's Health, The (TV seriál)
1982 The Barchester Chronicles (TV seriál)
1981 Last Song, The (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
1976 Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
You're On Your Own (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
1971 The Passenger (TV seriál)
1970 Daniel Deronda (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Tyrant King, The (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
White Rabbit, The (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 Hereward the Wake (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
1964 Paris 1900 (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1991 Noel's House Party (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace