foto

Kazumasa Taguči

  • nar. 2.7.1952 (67 let)
    prefektura Gigu, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kokučó no himicu
2015 Kučibiru ni uta o
2014 Fukusó no Fuku-čan
Keiji (TV film)
2013 Džindžin
2010 Aibó: Gekidžóban II
Kiseki no Dobutsuen 2010: Asashiyama Dobutsuen Monogatari (TV film)
Mormot
2009 Hidarime Tantei EYE (TV film)
2008 Arigato Champi (TV film)
Zenzen daidžóbu
2007 Rikó Ran (TV film)
2005 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 43 (TV film)
Večeře u Noriko
1999 Ring 2
1991 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 20 (TV film)

TV seriály

2016 Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
Isan sózoku bengoši: Kakizaki Šin'iči (TV seriál)
Nenriki kazoku 2 (TV seriál)
Rinšó hanzai gakuša Himura Hideo no suiri (TV seriál)
Soshitsu no Girei (TV seriál)
Toto néčan (TV seriál)
逃げる女 (TV seriál)
2015 Déto: koi towa donna mono kašira (TV seriál)
I'm home (TV seriál)
Napoleon no mura (TV seriál)
Nenriki kazoku (TV seriál)
Seišun tantei Haruja (TV seriál)
Tantei no Tantei (TV seriál)
Tenši to akuma (TV seriál)
2014 Chi no Wadachi (TV seriál)
First Class 2 (TV seriál)
Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 4 (TV seriál)
Last Doctor (TV seriál)
Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
Wataši no kirai na tantei (TV seriál)
Yube no Kare Ashita no Pan (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
Keidži no manazaši (TV seriál)
Rimitto (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
Beautiful Rain (TV seriál)
Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
Hidamari no ki (TV seriál)
Hungry! (TV seriál)
Kaitakushatachi (TV seriál)
Monsters (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
Suzuko no koi (TV seriál)
2011 Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
Don kihôte (TV seriál)
Jókai ningen Bemu (TV seriál)
Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
Last Money ~Ai no Nedan~ (TV seriál)
Onmitsu Happyaku Yacho (TV seriál)
Pandora III (TV seriál)
Team Batista 3 (TV seriál)
2010 Cuki no koibito (TV seriál)
Hancho ~ Jinnansho Azumihan Season 2 (TV seriál)
Hotaru no Hikari 2 (TV seriál)
Kimitachi ni Asu wa nai (TV seriál)
Nagareboši (TV seriál)
Rjómaden (TV seriál)
Tantei Club (TV seriál)
Ōgon no buta (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
Koshonin 2 (TV seriál)
Rindžó (TV seriál)
Samurai hai sukûru (TV seriál)
Shiroi haru (TV seriál)
Uramiya honpo reboot (TV seriál)
2008 Ašita no kita Jošio (TV seriál)
CHANGE (TV seriál)
Kódo burú (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Garireo (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
Utahime (TV seriál)
Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2006 Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
2003 Široi kjotó (TV seriál)
2002 Omiai Hourouki (TV seriál)
2001 Kamen Rider Agito (TV seriál)
Neverland (TV seriál)
1997 Beach Boys (TV seriál)
1991 Taiheiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace