foto

Tecuhiro Ikeda

  • nar. 31.10.1971 (47 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Egao no mukó ni
2016 Nozoki Me
2015 Gekidžóban Bittare!!!
Haručina paranormální laboratoř
Kaseifu wa mita! (TV film)
Maestro!
2014 Trick Movie: The Last Stage, The
Trick Shinsaku Special 3 (TV film)
2013 Sango renjâ
Tokyo Teyande The Story Teller's Apprentice
Šazai no ósama
人生ごっこ (TV film)
2012 Ghostwriter Hotel
Nazotoki wa Dinner no Ato de - Special (TV film)
Raiā gēmu -Saisei-
Soup: umare kawari no monogatari
2011 Ike! Danši kókó engekibu
Inukai-sanči no inu
Sarariman Neo Gekijouban
2010 Gekijoban Trick: Reinosha Battle Royale
Seaside Motel
2009 Akumu no elevator
Black gaiša ni cutometeru n da ga, mó ore wa genkai kamoširenai
Gekijo-ban: Erito Yanki Saburo
Hijoshi zukan
2006 Hačimicu to Clover
Nana 2
Torikku gekidžóban 2
2005 Nana

TV seriály

2019 Ie uru onna no gjakušú (TV seriál)
2018 Signal (TV seriál)
Unnatural (TV seriál)
2017 Hyakumanen no Onnatachi (TV seriál)
Nó ni sumaho ga umerareta (TV seriál)
Saki ni umareta dake no boku (TV seriál)
Šimokitazawa: Die hard (TV seriál)
2016 99.9.: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Kaitó Jamaneko (TV seriál)
Keišičó nasi goreng ka (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu 2 (TV seriál)
2015 Bittare!!! (TV seriál)
Jami no bansóša (TV seriál)
Kaze no Toge (TV seriál)
Tamió (TV seriál)
Tantei no Tantei (TV seriál)
Tatakau! Šoten girl (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na 2 (TV seriál)
2014 Iryû: Team Medical Dragon 4 (TV seriál)
Serafuku to Uchujin (TV seriál)
Suikjú Jankísu (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na (TV seriál)
2013 Keibuho Yabe Kenzo 2 (TV seriál)
2012 Ataru (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
Tokkan: Tokubecu kokuzei čóšúkan (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
2011 Barairo no Seisen (TV seriál)
Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
2010 Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
Keibuho: Jabe Kenzó (TV seriál)
2009 ROMES: kúkó bógjo šisutemu (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Hachi wan daibâ (TV seriál)
Taijó to umi no kjóšicu (TV seriál)
Šúkan Maki Jóko (TV seriál)
2007 Elite Yankee Saburo (TV seriál)
Himicu no hanazono (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
Oniyome nikki: Ii yu da na (TV seriál)
2006 Irjú: Team Medical Dragon (TV seriál)
Teru Teru Ashita (TV seriál)
Šimokita Sundays (TV seriál)
2005 Haruka 17 (TV seriál)
Jošicune (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Gekidan Engimono (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Boku no mahō tsukai (TV seriál)
Kokoro (TV seriál)
Musaši (TV seriál)
2001 Tengoku ni ichiban chikai otoko (TV seriál)
1999 Genroku rjóran (TV seriál)
Suzuran (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace