Reklama

Reklama

Alice Bird

Alice Bird

Biografie

Alice Bird je britská herečka, která se narodila a vyrostla v Londýně. Je dcerou inženýra Bryna Birda a módní designérky June Bird.

Když rodiče viděli, jak malá Alice pláče při zavírání opony dětského divadla na základní škole, rozhodla se její matka, že dcerku zapíše na hodiny herectví. Alice studovala herectví na škole Guildhall School of Music and Drama, na divadelní škole Italia Conti v Londýně, a také na GYPT /Gwent Young People's Theatre/. Na univerzitě Rose Bruford College získala vysokoškolský titul BA /hons./ - s vyznamenáním v oboru herectví.

Jejím prvním televizním vystoupením byla účast v mini-seriálu MESSIAH: THE HARROWING /2005/, kde hrála postavu Isabele Price. Poté získala pravidelnou roli ve druhé sérii sitcomu televizní společnosti ITV, FOOTBALLERS WIVE$: EXTRA TIME /2006/, ztvárňující postavu Lizzy Robinson. Po boku hereckých es Judi Dench a Cate Blanchett, hrála v thrilleru Richarda Eyreho, NOTES ON A SCANDAL /2006/ natočeného podle stejnojmenného románu Zoe Heller. V režii Michaela Tchoubouroffa účinkovala v britském komediálním dramatu DIAGNOSIS: SUPERSTAR' /2011/ v roli Juliet.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herečka

Ovládací panel

Fanklub

(1)

Reklama

Reklama