foto

Frank Converse

  • nar. 22.5.1938 (80 let)
    St. Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Local Commercial
2003 Our Town (TV film)
1992 Primary Motive
1991 Brother Future (TV film)
1990 Každý vyhrává
Voices Within: The Lives of Truddi Chase (TV film)
1988 Home at Last (TV film)
Velitelkou v pekle (TV film)
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
Uncle Tom's Cabin (TV film)
1986 Sluneční děti
1983 Family Tree, The (TV film)
1982 Spring Fever
1981 Guests of the Nation (TV film)
Miracle of Kathy Miller, The (TV film)
Ostří Bushidova meče
See China and Die (TV film)
1980 Marilyn: The Untold Story (TV film)
The Pilot
1979 Steeletown (TV film)
1978 Cruise Into Terror (TV film)
Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
1977 Killer on Board (TV film)
1972 Shadow of a Gunman (TV film)
The Rowdyman
1971 Dr. Cook's Garden (TV film)
Tattered Web, A (TV film)
1967 Hodina pušek
Když přichází noc

TV seriály

2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Sixteen: Thanksgiving (S02E09)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Caviar Emptor (S14E23)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sestry (S02E07)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Admissions (S09E22)
1997 Advokáti (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Corpus Delicti (S06E11)
1995 Land's End (TV seriál)
Virtuální realita (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
His Hour Upon the Stage (S02E11)
1990 Against the Law (TV seriál)
1989 Dolphin Cove (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Nurse (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 American Girls, The (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Kingston: Confidential (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 CBS Daytime 90 (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
The Starlost (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Rekviem pro padající hvězdu (S02E05)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
Norman Corwin Presents (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
Most Deadly Game, The (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace