foto

Chris Clements

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Simpsonovi (TV seriál)
The Girl on the Bus (S30E12)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Vzhůru na Mars (S27E16)
Dívčí kód (S27E10)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Letecký hrdina (S26E20)
Velcí a hrdí (S26E13)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Jedlík Lucas (S25E17)
Můj muž je Komiksák (S25E10)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Služebník Páně (S24E18)
Před zničením otestujte (S24E10)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Super věc, kterou Bart už nikdy neudělá (S23E19)
Asociální síť (S23E11)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Kouzelná Líza (S22E18)
Matky, které nestojí za hřích (S22E10)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Srdcový šerif (S21E18)
Výhra za všechny prachy (S21E11)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Gone Maggie Gone (S20E13)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Táta na útěku (S19E16)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Parťáci (S18E08)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Cesta z maloměsta (S14E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace