foto

Ramon Bieri

  • nar. 16.6.1929
    Hartford, Connecticut, USA
  • zem. 27.5.2001 (71 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Duch minulosti
1994 Děti tmy (TV film)
1991 Love, Lies and Murder (TV film)
1989 Final Days, The (TV film)
1988 Vibrace
1987 Carly v akci (TV film)
Sicilián
1986 Hoříci oceán (TV film)
1985 Zoo Gang, The
1984 Grandview USA
1981 Matter of Life and Death, A (TV film)
Rudí
1980 Christmas Without Snow, A (TV film)
Seventeen Going on Nowhere (TV film)
1979 Rabín a zloděj
When She Was Bad... (TV film)
1978 A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
Nicole
True Grit (TV film)
1977 Mzda strachu
Panic in Echo Park (TV film)
San Pedro Bums, The (TV film)
1975 Crossfire (TV film)
1974 It's Good to Be Alive (TV film)
Rozhovor
The Gun (TV film)
1973 Hunter (TV film)
Outrage (TV film)
Zapadákov
1972 Jezdci rodea
1971 Brother John
Kmen Andromeda
1970 R.P.M.
Southern Fried (TV film)
The Grasshopper

TV seriály

2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Oběti obětí (S02E08)
1997 Cracker (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Na to vsaď život (S03E18)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Někdo, kdo by na mě dohlížel (S02E07)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Sázka na smrt (S02E08)
Knight Rider (TV seriál)
Nebezpečný odpad (S03E13)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Závěrečný verdikt (S01E10)
Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Joe's World (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Wheels (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
McNaughton's Daughter (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Kate McShane (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Chase (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Tenafly (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Jigsaw (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
NET Playhouse (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1960 Directions (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky