foto

Aaron Marshall

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 XX
2014 Volání
2013 Kolonie
2012 Chladnokrevný
I Declare War
2011 Warrior

TV seriály

2020 Vikingové (TV seriál)
The Best Laid Plans (S06E10)
Valhalla Can Wait (S06E08)
2019 Příběh služebnice (TV seriál)
Lháři (S03E11)
Hrdinka (S03E09)
Vikingové (TV seriál)
Všichni zajatci (S06E04)
Nové začátky (S06E01)
Ragnarok (S05E20)
další epizody (4)
2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Holly (S02E11)
Přítěž (S02E03)
Vikingové (TV seriál)
Ztracený okamžik (S05E14)
Okamžiky vzpomínek (S05E10)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Jezábel (S01E08)
Vikingové (TV seriál)
Zajatec (S05E05)
Otčina (S05E03)
Král Rybář (S05E01)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
2013 Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
Královské výkupné (S01E07)
Přepadení (S01E05)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky