foto

Donna Mitchell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Douglas Brown
2014 Away from Here
Fugly!
Miluj souseda svého
2006 Brother's Shadow
2005 Baxter
Little Black Dress
Perfektní láska
Syriana
2003 Úsměv Mony Lisy
2002 Bomb the System
2001 Léto k nepřežití
Two for One (TV film)
2000 Pollock
Riziko
1998 Na konci sil
1997 Ledová bouře
Silent Prey
1996 'M' Word
1995 Party Girl
Poslední čtvrťák
1993 Family Remains
Geoffrey Beene 30
Portrét (TV film)
Poslíček
1990 Psycho IV: Začátek (TV film)
Zelenáč
1989 Deadly Silence, A (TV film)
1988 Bláznivý výlet
Down Delaware Road (TV film)
Pohyblivý terč (TV film)
Shadows in the Storm
1987 Feťáci
1984 Doctor's Story, A (TV film)
For Love or Money (TV film)
1983 Anna to the Infinite Power (TV film)
1982 Otázka cti (TV film)
1981 Ctitel
1980 Big Blonde (TV film)
1979 Bell Jar, The
1975 Happy Hooker, The
1973 Vymítač ďábla

TV seriály

2014 Forever (TV seriál)
Olive Kitteridgeová (TV seriál)
The Affair (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Kate & Allie (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace