foto

Lorne MacFadyen

  • nar. 27.5.1990 (28 let)
    Skye, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Outlaw King
The Little Stranger
2016 Grantchester Christmas Special (TV film)
2012 Andělský podíl

TV seriály

2017 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 1 (S03E01)
2016 The Level (TV seriál)
Tina and Bobby (TV seriál)
Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2014 Shetland (TV seriál)
Blue Lightning: Part 2 (S02E06)
Blue Lightning: Part 1 (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace