foto

Scott Walker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 The Muppet Movie
1978 Born Again
Human Feelings (TV film)
1977 Bílý bizon
Jiný muž, jiná šance
Orka zabiják
1975 Hindenburg
Muž z bronzu
1973 Cahill, U. S. marshal
Tulák z širých plání
1972 Dirty Little Billy

TV seriály

1978 Sam (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace