foto

Murray MacLeod

  • nar. 9.9.1940 (79 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 The Rockford Files: Friends and Foul Play (TV film)
1989 Berte Rigby, jsi hlupák
1984 The Red-Light Sting (TV film)
1982 Moonlight (TV film)
1980 Hraniční čára
1978 Velká finta
1976 Law of the Land (TV film)
1975 Conspiracy of Terror (TV film)
Who Is the Black Dahlia? (TV film)
1974 Death Sentence (TV film)
1973 Cahill, U. S. marshal
1970 Jahodová proklamace
Lassie: Peace Is Our Profession (TV film)
1968 Angry Breed, The

TV seriály

1984 Airwolf (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
The Master (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 McLean Stevenson Show, The (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Columbo (TV seriál)
Zločinný steh (S02E06)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Karen (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1988 Superzachránci
1982 Long Summer of George Adams, The (TV film)
1981 American Dream (TV film)
1978 Stingray
1975 They Only Come Out at Night (TV film)
1974 Savages (TV film)
1972 Evil Roy Slade (TV film)
Rolling Man (TV film)

TV seriály

1981 Bret Maverick (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace