foto

Patrick Cronin

  • nar. 1941
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Forever for Now
1997 Kozy, kozy, kozičky
1992 Dr. Giggles
1991 Lucy & Desi: Before the Laughter (TV film)
1990 A Family for Joe (TV film)
Rocky V
Zátiší Summit Bluff
1988 Shakedown on the Sunset Strip (TV film)
1987 Vrah vedle nás
1984 Aféra Cartier (TV film)
Žbluňk!
1982 She's with Me (TV film)
1980 Brave New World (TV film)
1979 Just You and Me, Kid

TV seriály

2007 Army Wives (TV seriál)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Making the Grade (S05E14)
1999 Kutil Tim (TV seriál)
Velké finále Kutila Tima (3. část) (S08E27)
Zachraňte železářství (S08E21)
Markova velká šance (S08E16)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
Style and Substance (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Když manžel mluví až moc (S07E25)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Nejlepší z nás (S01E10)
Kutil Tim (TV seriál)
Neteř (S07E06)
1996 Kutil Tim (TV seriál)
Kutil Tim rodí (S06E09)
1995 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Chci jen tebe 1. (S03E13)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Doorman (S06E17)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Sniffing Accountant (S05E04)
Plný dům (TV seriál)
Rozdělte dvojčata (S07E12)
1992 Men Behaving Badly (TV seriál)
The Powers That Be (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Cena života (S05E20)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
Going Places (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Rodinný vůz (S03E07)
1988 Trial and Error (TV seriál)
1987 I Married Dora (TV seriál)
J.J. Starbuck (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
After School Special (S02E05)
Oldest Rookie, The (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Foot in the Door (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Brady Brides (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
Sanford (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
The Red Hand Gang (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)

Dokumentární

1986 America Undercover (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace