foto

Masato Furuoja

  • nar. 14.5.1957
    Kawasaki, prefektura Kanagawa, Japonsko
  • zem. 25.3.2005 (47 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Maria
2000 Mamotte agetai
Whiteout
1997 Kindaichi shonen no jikembo: Shanghai ningyo densetsu
1996 Fuhô-taizai
サンタが殺しにやってきた (TV film)
1995 Endless Waltz
Marks no jama
1994 Ie naki ko
Shoot
1993 Cuki wa dočči ni deteiru
1991 Sacudžin ga ippai
1990 Best guy
Jamada babá ni hanabata o
1989 Gokiburitači no tasogare
Hana no furu gogo
Sora to umi wo koete (TV film)
Uchuu no hosoku
1988 Arashi ga oka
Nakunasen! Moeru otoko: Hošino Sen'iči monogatari (TV film)
1987 Kita no kuni kara '87 hatsukoi (TV film)
別れぬ理由
1986 Bakumacu seišun graffiti: Ronin Sakamoto Rjóma
Kjabare
Oedipusu no jaiba
Uemura Naomi monogatari
1984 Itsuka darekaga korosareru
1983 Ušimicu no mura
1982 Kjódan
1981 Akurjótó
Kaze no uta o kike
スローなブギにしてくれ
1980 Hipokuratesutači
Šúdódžo: Kokui no naka no uzuki
1979 Super Gun Lady: Wani bunšo
Tenši no harawata: Nami
1978 Hitozuma shudan boko chishi jiken
1977 女教師

TV seriály

2002 天国への階段 (TV seriál)
2001 Mukai Arata no Dobutsu Nikki (TV seriál)
Saigo no Kazoku (TV seriál)
2000 Eien no Ko (TV seriál)
Rokubanme no Sayoko (TV seriál)
1999 Kizu Darake no Onna (TV seriál)
1998 Love and Peace (TV seriál)
1997 Koi no katamichi kippu (TV seriál)
Virgin Road (TV seriál)
1996 Kindaiči šónen no džikenbo 2 (TV seriál)
Oretachi ni Ki wo Tsukero (TV seriál)
1994 Ie Naki Ko (TV seriál)
1992 Koi wa cubasa ni notte (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjó na monogatari (TV seriál)
1984 Abare Kjóan (TV seriál)
1981 Kita no kuni kara (TV seriál)
1979 Tantei monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky