foto

Nick Mohammed

  • nar. 4.10.1980 (38 let)
    Leeds, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Voyage of Doctor Dolittle
2019 Chlapec, který se stane králem
2018 Kryštůfek Robin
Louskáček a čtyři říše
2017 Smear
The Sense of an Ending
2016 Dítě Bridget Jonesové
Jennifer, poslední drakobijec (TV film)
Naprosto dokonalé
2015 Marťan
2008 Placebo (TV film)

TV seriály

2018 Collateral (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Camping (TV seriál)
2015 Drunk History (TV seriál)
Murder in Successville (TV seriál)
2014 Hank Zipzer (TV seriál)
2013 Drifters (TV seriál)
The Job Lot (TV seriál)
Uncle (TV seriál)
Yonderland (TV seriál)
2012 Games On (TV seriál)
Gates (TV seriál)
Kuků (TV seriál)
2011 Life's Too Short (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Čerstvé maso (TV seriál)
2010 Persuasionists, The (TV seriál)
Miranda (TV seriál)
Smuteční řeč (S02E02)
Jak nežít svůj život (TV seriál)
Don v muzikálu (S03E07)
2009 Horne & Corden (TV seriál)
Reggie Perrin (TV seriál)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
No Heroics (TV seriál)
The Wrong Door (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2003 Coming Up (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace