foto

Marilyn Tokuda

  • nar. 7.1.1953 (68 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
Strawberry Fields
1991 Liquid Dreams
1989 Klec smrti
Sbohem, králi
Trust Me
1984 Jsem žena nebo muž
Shattered Vows (TV film)
1983 My Tutor
1981 Celou dlouhou noc
1980 Xanadu

TV seriály

2018 Chirurgové (TV seriál)
Games People Play (S14E14)
You Really Got a Hold on Me (S14E13)
Harder, Better, Faster, Stronger (S14E12)
2002 Frasier (TV seriál)
Zaskakující předseda (S10E03)
1998 JAG (TV seriál)
Dvojník (S03E20)
Boy Meets World (TV seriál)
Torn between Two Lovers (Feeling Like a Fool) (S05E16)
1997 City Guys (TV seriál)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Caddy (S07E12)
1994 Přátelé (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1985 Magnum (TV seriál)
Láska k lodi na prodej (S05E17)
1984 Airwolf (TV seriál)
Cesta do nebe (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Odkaz (S01E01)
1983 Magnum (TV seriál)
40 let po Sand Islandu (S03E18)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Osmá část vesnice (S03E04)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Double Jeopardy (S01E05)
1979 Brothers and Sisters (TV seriál)
1978 Roller Girls, The (TV seriál)

Dokumentární

2016 Aviatrix: The Katherine Sui Fun Cheung Story

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky