foto

Rita McDonald Damper

  • nar. 1967

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Londýnská pole
Louskáček a čtyři říše
The Catcher Was a Spy
2017 Viktorie a Abdul
2016 Spilt Milk
2014 The Hooligan Factory
2013 Brighton

TV seriály

2019 Britannia (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Odchází, následována medvídkem (S01E06)
2017 Prolhaní (TV seriál)
The Marshes (S01E06)
Check Mate (S01E05)
Catherine (S01E04)
další epizody (6)
Quacks (TV seriál)
The Duke's Tracheotomy (E01)
Grantchester (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Endeavour (TV seriál)
Sklizeň (S04E04)
2016 Koruna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky