foto

Masaši Todajama

  • nar. 29.4.1962 (57 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Supesharisuto 3 (TV film)
Supesharisuto 4 (TV film)
2014 Supesharisuto 2 (TV film)
2013 Aibó series: X Day
Supesharisuto (TV film)
2012 Akutô (TV film)
Yaa ni naru hi - toba tôshijima paradise (TV film)
2010 Aibó: Gekidžóban II
2008 Dive !!!
2007 Sugata Sanshiro
2006 Udon
2005 Ašuradžó no hitomi
2001 Satorare
1999 Messengers
1997 シャ乱Qの演歌の花道
1996 Šičigacu nanoka, hare

TV seriály

2019 Keidži Zero (TV seriál)
2017 Iši cubute (TV seriál)
Kasóken no onna 17 (TV seriál)
Toga no Hito (TV seriál)
2016 Kasóken no onna 16 (TV seriál)
Specialist (TV seriál)
2015 Kasóken no onna 15 (TV seriál)
Šingari (TV seriál)
2014 Kasouken no Onna 14 (TV seriál)
2013 Kasouken no Onna 13 (TV seriál)
2010 Kasouken no Onna (TV seriál)
2009 Tsubasa (TV seriál)
2004 Misuterí: minzoku gakuša Jakumo Icuki (TV seriál)
Order Made (TV seriál)
2003 Kaettekita Locker no Hanako-san (TV seriál)
Marusa!! (TV seriál)
Tenši mitai (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kasouken no Onna 4 (TV seriál)
Locker no Hanako-san (TV seriál)
2001 Kasouken no Onna 3 (TV seriál)
2000 Shokatsu (TV seriál)
1997 Sore ga kotae da! (TV seriál)
1996 Kekkon Shiyo yo! (TV seriál)
1995 Seigi wa Katsu (TV seriál)
1993 If: Mošimo (TV seriál)
Jyajya uma narashi (TV seriál)
1992 Houkago (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjóna monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky