foto

Kenny Graham

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Nechte vrahy, ať si hrají
2000 Drsňák Chopper
1996 Lilian's Story
1993 The Nostradamus Kid
1992 The Leaving of Liverpool (TV film)

TV seriály

2016 Here Come the Habibs! (TV seriál)
2002 Don't Blame the Koalas (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Review with Myles Barlow (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace