foto

Jeremiah Bitsui

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Lost Pueblo
2014 After the Fall
Drunktown's Finest
2013 Blaze You Out
2011 Boj o dědictví
2010 The Dry Land
2009 Bratři
High Society: A Pot Boiler
2006 Vlajky našich otců
2005 A Thousand Roads
Legendy z Dogtownu
1994 Takoví normální zabijáci

TV seriály

2020 Volejte Saulovi (TV seriál)
Wexler v. Goodman (S05E06)
Namasté (S05E04)
O 50 % míň (S05E02)
Bosch (TV seriál)
Three Widows (S06E03)
2019 Bosch (TV seriál)
Prostor mezi hvězdami (S05E06)
Tunelové vidění (S05E05)
2018 Yellowstone (TV seriál)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Rozmluva (S04E04)
Něco krásného (S04E03)
Dýchej (S04E02)
další epizody (4)
2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Pád (S03E09)
Utopené náklady (S03E03)
2014 Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
Pokrevní bratři (S01E07)
2011 Ochrana svědků (TV seriál)
Meet the Shannons (S04E04)
Perníkový táta (TV seriál)
Krabicový nůž (S04E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrtící výčitky (S10E05)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
Polovičaté řešení (S03E12)
Kafkárna (S03E09)
další epizody (6)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Mezi nebem a zemí (S02E11)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2005 Na Západ (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky