foto

Hye-seong Kim

  • nar. 14.1.1988 (32 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Toima : munyeogul
2011 Geulreobeu
2010 Pohwa sogeuro
2008 Sonyeon, sonnyeoneul mannada
2006 Pokryeok sseokeul
2005 Jeni, Juno

TV seriály

2017 Jojak (TV seriál)
Maedeudog (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
2009 Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
2008 Baramui nara (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Uridongne yeneunggwa cheyugui neungnyeokja (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky