foto

Ivan Dubrovskij

  • nar. 26.7.1990 (29 let)
    Smolensk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tri v odnom 2 (TV film)
2016 Teli i Toli

TV seriály

2018 Sto dněj svobody (TV seriál)
2017 Provincialnaja Madonna (TV seriál)
2016 Gostinica "Rossija" (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Doroga domoj (TV seriál)
2013 Major policii (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
2012 Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2010 Realnyje pacany (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky