foto

Oľga Sýkorová

  • nar. 16.1.1918
    Myjava, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 15.11.1976 (58 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Červené víno (TV film)
1975 Fantastická žena (TV film)
Lampióniky (TV film)
1974 Koho si vybral vrah (TV film)
Netrpezlivosť srdca (TV film)
1973 Odhalenie (TV film)
1972 Kým kohút nezaspieva
Zlaté rukavice (TV film)
Červené víno (TV film)
1971 Krompašská vzbura (TV film)
Úklady a láska (TV film)
1970 Pred západom slnka (TV film)
Vassa Železnovová (divadelní záznam)
1969 Inferno (TV film)
Moderato cantabile (TV film)
1968 Beatrice Cenci (TV film)
Laura (TV film)
Opatrná voľba (TV film)
Peter a Lucia (TV film)
Predposledné dni (TV film)
1967 Zhasnuté slnko (TV film)
1966 Panna zázračnica
1965 Náměstí svaté Alžběty
Vejár (TV film)
1963 Kar na konci roka (TV film)
1962 Dobrodružstvo so spravodlivosťou (TV film)
1959 Skaly a ľudia
1954 Drevená dedina
1948 Bílá tma
Vlčie diery

TV seriály

1971 Parížski mohykáni (TV seriál)

Dokumentární

1967 Rok na dedine (TV film)
1966 Spravodliví (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky