foto

Julija Topolnickaja

  • nar. 2.5.1991 (28 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lovi moment
Podkidyš
2018 Ně v forme
2016 Tak postupajet ženščina (TV film)

TV seriály

2018 Uljotnyj ekipaž (TV seriál)
2016 Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
2015 Policejskij učastok (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Inyje (TV seriál)
Raskaljonnyj perimetr (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
2013 PPS (TV seriál)
Etot gorod budět naš (S02E08)

Host

TV pořady

2014 Odnaždy v Rossii (TV pořad)
2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky