foto

Nikolaj Fomenko

  • nar. 30.4.1962 (56 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rotilõks
2010 Čelověk s bulvara KapucinoK
2008 Den radio
Volšebnik
2007 Naturščica
2006 Vy ně ostavite meňa
2005 12 stuljev
2003 Ključ ot spalni
Oblek
2000 Staryje kljači
Staryje pěsni o glavnom. Postskriptum (TV film)
1999 Luna Papa
Něbo v almazach
1998 Faraon
Staryje pěsni o glavnom 3 (TV film)
1997 Sirota kazanskaja
Staryje pěsni o glavnom 2 (TV film)
1995 Staryje pěsni o glavnom (TV film)
1990 Anekdoty
1983 Rychlost

TV seriály

2018 Drajv (TV seriál)
2016 Najti muža Darje Klimovoj (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
2004 Něbo i zemlja (TV seriál)
2003 Ubojnaja sila 5 (TV seriál)

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Anekdoty

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace