foto

Hans Fiebrandt

  • nar. 16.8.1905
    Berlín, Německá říše
  • zem. 10.2.2001 (95 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Polizeiruf 110 - Die Schrottwaage (TV film)
1969 Die Spieler (TV film)
Dáma z Janova (TV film)
Seine Hoheit, Genosse Prinz
1968 Der Staatsanwalt hat das Wort - Strafsache Anker t (TV film)
Hejtman Florián
1966 Fernsehpitaval - Die Synagoge brennt (TV film)
Hände hoch oder ich schieße
1965 Bez pasu v cizích postelích
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
Blaulicht - Wunder wiederholen sich nicht (TV film)
Die Glatzkopfbande
Die letzte Chance (TV film)
Marktplatz der Sensationen (TV film)
Schatten und Schemen (TV film)
1962 Geheime Fäden (TV film)
1961 Blaulicht - Antiquitäten (TV film)
Das Stacheltier - Der Fall Herkules
Mord an Rathenau (TV film)
1960 Blaulicht - Die Butterhexe (TV film)
Der Tote und sein General (TV film)
Podezřelý je můj syn
1959 Blaulicht - Zweimal gestorben (TV film)
Das Lügenschloß (TV film)
Das Stacheltier - Herzlichen Glückwunsch: 10 Jahre DDR
Hvězdy
Kleine Kuno, Der
Křesadlo
Musisch und die Sorgenkinder (TV film)
1958 Helenchen ist glücklich (TV film)
1957 Spielbank-Affäre
Tiché blesky
1956 Damals in Paris
Der letzte der Mohikaner (TV film)
Der weiche Artur
Joe Hill, der Mann, der niemals starb (TV film)
Thomas Müntzer
Uzdravení
Vorsicht, bissig!
Ďábelský kruh
1955 Letní láska
Lysistrata (TV film)
1954 Gefährliche Fracht
Silnější než noc
1951 Poslední mzda
1950 Sedmý den je neděle
1949 Modré meče
1937 Miláček žen
1935 Stradivari

TV seriály

1971 Stíny nad Notre Dame (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1964 Das Mädchen aus dem Dschungel (TV seriál)
1961 Ermordete greift ein, Der (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky