foto

Jošio Inaba

  • nar. 15.7.1920
    prefektura Čiba, Japonsko
  • zem. 20.4.1998 (77 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Kita no hotaru
1983 Bitva u Cušimy
Gejša
Policajt umí karate
1982 Lovec medvědů
Vyzvání k souboji
1981 Nihon no acui hibi: Bósacu – Šimojama džiken
1980 Port Arthur
1979 Eireitači no óenka: Saigo no sókeisen
1978 Blue Christmas
Kumokiri Nizaemon
Mitsuyaku: Gaimushô kimitsu rôei jiken
Nihon no don: Kankecuhen
1977 Gokumontó
Jacuhaka mura
1975 Oživlé kameny
Šówa karessusuki
1974 Hrad z písku
Kareinaru ičizoku
Koi wa midori no kaze no naka
1973 Shinobu-ito
Yajû gari
1971 Noraneko rokku: Bósó šúdan '71
Ticho
1970 Kage no kuruma
Wakamono no hata
1969 Nihonkai daikaisen
1968 Rengo kantai širei čókan: Jamamoto Isoroku
1967 Nemuri Kjóširó burai hikae: Mašó no hada
続・名もなく貧しく美しく 父と子
陸軍中野学校 竜三号指令
1966 Gohiki no šinši
Hikinige
Ičiman sanzennin no jógiša
女の中にいる他人
1965 Kemonomichi
Nemuri Kjóširó: Mašóken
Samuraj
Taiheijó kiseki no sakusen: Kiska
Tóbó
Za gádoman: Tókjó jódžinbó
1964 Cholera no širo
Dai satsujin
Ken
Nemuri Kjóširó: Džojóken
Šikonmadó: Ótacumaki
1963 Iššin tasuke: Otoko ippiki dóčúki
Jósó
1962 Aniki
Harakiri
Kiriko no unmei
Kiru
Otoko to otoko no ikiru mači
Sono bashoni onna arite
1961 Futeki naru daššucu
Gen to fudómjó'ó
Gókai senrjó jari
Kaikjó, či ni somete
Kuroi kizuato no blues
Macukawa džiken
Nosappu no džú
Onísan to onésan
1960 Haru no jume
Hidžó mači
Tarao Bannai: Nanacu no kao no otoko da ze
1959 Džigoku no soko made cukiau ze
Muhógai no jaródomo
Niguruma no uta
Ohně na planinách
1957 Jagjú bugeičó
Krvavý trůn
Příběh čisté lásky
1956 Araši
Micukubitó
Šúdžinsen
1955 Samurai 2
Tenpó rokudósen: Hirado no kaizoku
Ucukušiki haha
Verrat an Deutschland
1954 Ai to ši no tanima
Horafuki Tandži
Sedm samurajů
1951 Umi no hanabi
Wakare-gumo

TV seriály

1975 Hissacu šiokija kagjó (TV seriál)
1974 Kizu darake no tenši (TV seriál)
Zatóiči monogatari (TV seriál)
1970 Óedo sósamó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace