foto

Christopher Strauli

  • nar. 13.4.1946 (73 let)
    Harpenden, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Rising Damp
Skok do prázdna
1979 S.O.S. Titanic (TV film)

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1984 Strangers and Brothers (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál) - a.z.
2000 I Love a 1970's Christmas (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace