foto

Dmitrij Palamarčuk

  • nar. 22.3.1984 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sojuz spasenija
2010 Podsadnoj
2008 Igra
2005 Svoja čužaja žizň (TV film)

TV seriály

2019 Podsudimyj (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Matrjoška (TV seriál)
Raduga žizni (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (E06)
Mužskaja rabota (E05)
Čjornaja polosa (E04)
další epizody (6)
Něvskij (TV seriál)
Licom k licu (S03E19)
Razvod (S03E18)
Primanka (S03E17)
další epizody (19)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Služiť i umirať (E12)
Ekscess ispolnitělja (E11)
Psevdonim (E10)
další epizody (12)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E32)
Zaděržanije (S02E31)
Kto ty? (S02E30)
další epizody (20)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Pod kolpakom (S01E27)
další epizody (19)
Odin děň, odna noč (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Vampir (S02E10)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Francuz (S08E12)
2013 Kovboj (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Čužije (S02E07)
PPS (TV seriál)
Lož (S02E20)
Doznavatěl (TV seriál)
Revnosť (S02E11)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šumnyj sosed (S12E09)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Obraz vraga (S03E02)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Jego zvali ně Nikita (S06E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky