foto

Irina Šejanova

  • nar. 30.8.1987 (32 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Foto na pamjať
2016 Vrač
Vsjo o mužčinach
2013 Osobyj slučaj
2012 Zolotyje nožnicy (TV film)
2009 Nevesta ljuboj cenoj

TV seriály

2019 Moja ljubimaja mišeň (TV seriál)
2018 Prezumpcija něvinovnosti (TV seriál)
2017 Ljubimcy (TV seriál)
Perekaty suďby (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Česť (S02E79)
Podžog (S02E78)
Jesli těbja ně budět (S02E77)
další epizody (116)
2016 Mačecha (TV seriál)
Vernosť (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Něpridumannoje ubijstvo (S02E64)
Echo prošlogo (S02E63)
Samoje dorogoje (S02E62)
další epizody (61)
2015 Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Prizraki (S01E80)
Smerť po očeredi (S01E79)
Vozvraščenije (S01E78)
další epizody (39)
2014 Takaja rabota (TV seriál)
Voprosy i otvety (S01E22)
V chokkej igrajut nastojaščije mužčiny (S01E21)
Pojmaj meňa, jesli smožeš (S01E20)
další epizody (22)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Predvzjatoje rassledovanije (E24)
2009 Krem (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)

Dokumentární

2013 Romanovy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky