foto

Ronnie Brody

  • nar. 6.11.1918
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.5.1991 (72 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Malá Dorritka
1983 Superman 3
1980 Rising Damp
This Lady Is a Tramp
1978 Hitch in Time, A
What's Up Nurse!
What's Up Superdoc!
1976 Hotel Ritz
I'm Not Feeling Myself Tonight
1972 Cosmo and Thingy (TV film)
1971 Fun and Games
Percy
The Magnificent Seven Deadly Sins
1970 Carry On Loving
1969 Obývací ložnice
1968 Blaho paní Blossomové
1967 Prkno
Sykes Versus ITV (TV film)
1966 Cestou na fórum se stala divná věc
Don't Lose Your Head
Finders Keepers
1965 Pomoc!
1964 The Bargee
1963 The Plain Man's Guide to Advertising
Zásah v pravou chvíli
1962 The Tommy Steele Show: Quincy's Quest (TV film)
1958 April 8th Show (Seven Days Early), The (TV film)
1956 Who Done It?

TV seriály

1989 Nineteenth Hole, The (TV seriál)
1988 Chelmsford 123 (TV seriál)
1987 Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Lenny Henry Tonite (TV seriál)
1981 Frankie Howerd Strikes Again (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
1979 Terry and June (TV seriál)
1978 Bernie (TV seriál)
Losers, The (TV seriál)
1976 Howerd Confessions, The (TV seriál)
The Chiffy Kids (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál)
Get Some In! (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Rising Damp (TV seriál)
1973 Nobody Is Norman Wisdom (TV seriál)
Whoops Baghdad! (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Dave Allen at Large (TV seriál)
1970 It's Cliff Richard (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Curry & Chips (TV seriál)
Show Bennyho Hilla (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
The Basil Brush Show (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
1964 Bold as Brass (TV seriál)
Fire Crackers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
1961 Hancock (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Arthur's Treasured Volumes (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)
1951 Vic's Grill (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Lenny Henry Show, The (TV pořad)
1967 Spotlight (TV pořad)
1965 The Bruce Forsyth Show (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace