foto

Haruko Kató

  • nar. 24.11.1924
    Tokio, Japonsko
  • zem. 2.11.2015 (90 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Majutsu wa Sasayaku (TV film)
2010 Otóto
2009 Ani kaeru (TV film)
Wataši dasu wa
2008 Aruitemo aruitemo
Chameleon
2007 Sausubaundo
2006 Mamiya kyodai
Probuď se!
2004 風音
Zámek v oblacích
2003 Kanzen-naru shiiku: Himitsu no chika-shitsu
Life Is Journey
Sensei no Kaban (TV film)
2002 Hanzai kóšónin Juriko 2: Minakami onsen takekomori džiken (TV film)
2001 Pistol Opera
1998 Kizuna
1997 Mi mo kokoro mo
1996 Koišikawa no uči (TV film)
Ojadži no hige 20 (TV film)
1995 Hito de naši no koi
Kura
Namida tataete bišó sejo: Meidži no musuko, Šimada Seidžiró (TV film)
Nihon ichi mijikai 'Haha' e no tegami
Ojadži no hige 18 (TV film)
Ojadži no hige 19 (TV film)
1994 Ojadži no hige 16 (TV film)
Ojadži no hige 17 (TV film)
1993 Kore kara umibe no tabibitotači (TV film)
Ojadži no hige 14 (TV film)
1992 Ojadži no hige 12 (TV film)
Ojadži no hige 13 (TV film)
1991 Ojadži no hige 10 (TV film)
Ojadži no hige 11 (TV film)
Ojadži no hige 9 (TV film)
1990 Burning Blood
Ojadži no hige 7 (TV film)
Ojadži no hige 8: Onnaju o nozoku no wa dare? (TV film)
Tasumania monogatari
1989 舞姫
Doručovací služba čarodějky Kiki
Ojadži no hige 6: Musuko no endan banaši ni henna jokojari ga hairimašita (TV film)
Sora to umi wo koete (TV film)
おやじのヒゲ5 (TV film)
1988 Jasašii čihó (TV film)
Marusa no onna II
Sakurako wa warau: Last emperor ni šikakerareta ajašii onna no wana (TV film)
おやじのヒゲ4 (TV film)
1987 Džijú na megamitači
Šuto šóšicu
1986 Hakó kirameku hate
Samuraj Gonza
Uhohho tankentai
おやじのヒゲ (TV film)
1985 Hana ichimonme
Kapone ói ni naku
Karibu: Ai no symphony
Mishima: A Life in Four Chapters
1984 Itsuka darekaga korosareru
Macumoto Seičó special: Kuroi fukuin – Šinpu no giwaku (TV film)
Onna goroshi abura no jigoku (TV film)
Seto'uči šónen jakjú dan
Tokimeki ni shisu
1983 Mazakon-keiji no jikenbo (TV film)
Nami no bon (TV film)
1981 Nogiku no haka
No yōna mono
21 Emon: Učú e iraššai!
1977 Dorodarake no džundžó
Kiri no hata
Saigo no jigazô (TV film)
1976 Aicu to wataši
Kinkin to runpen taišó
1969 Senja ičija monogatari
Wataši ga suteta onna
1968 Higashi shinakai
1966 Wakai musume ga ippai
1964 Jume no Hawaii de bon odori
Kaze to ki to sora to
1959 Anja kóro
1958 Hana no bojo
1939 Hana-tsumi nikki

TV seriály

2010 Džúi Doritoru (TV seriál)
Rikon dókjo (TV seriál)
2008 Ašita no kita Jošio (TV seriál)
2007 Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
Kaette kita jikô keisatsu (TV seriál)
Konnichiwa, Kaasan (TV seriál)
Kyoto Chiken no Onna 4 (TV seriál)
2005 Donmai (TV seriál)
2003 Anata no Jinsei Ohakobishimasu (TV seriál)
2002 初体験 (TV seriál)
2000 Ashita wo Dakishimete (TV seriál)
1996 Furuhata Ninzaburó 2 (TV seriál)
1994 Fukui-sanchi no Isansozoku (TV seriál)
Furuhata Ninzaburo (TV seriál)
1993 Usotsuki wa Fuufu no Hajimari (TV seriál)
1991 Kimi no Na wa (TV seriál)
1984 Šin jumečijo nikki (TV seriál)
1983 Óoku (TV seriál)
1973 Onna Sono Ai no Sirizu (TV seriál)
1972 Kiri no hata (TV seriál)
1970 Daikon no hana (TV seriál)
1968 Ooku (TV seriál)
1967 Aicu to wataši (TV seriál)
1966 Ohanahan (TV seriál)
1965 Hikaru umi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace