foto

Miquel Brown

  • nar. 8.2.1945 (76 let)
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fantastická zvířata a kde je najít
Genius
2015 Dáma ve zlatém
2010 Locked In
2008 Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
2006 11. září
2005 Americká kletba
2001 Vtip (TV film)
1995 Francouzský polibek
Šalamoun a princezna ze Sáby (TV film)
1980 Superman 2
1978 Superman
1975 Rollerball

TV seriály

1986 Casualty (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Přehnaně rafinovaná vražda (S01E05)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)

Dokumentární

2016 Flashback: The History of UK Black Music

Hudební videoklipy

1987 Ferry Aid: Let It Be (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2002 I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky