foto

Bára K. Jíchová

Biografie

Bára Jíchová Tyson je česká výtvarnice a dokumentaristka, která od roku 2002 žije v USA, kde vystudovala filmovou tvorbu na Massachusetts College of Art and Design. Na amerických festivalech se v roce 2016 promítal její krátký snímek The Hatch House.

MFDF Ji.hlava

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Dos C

Dokumentární

2019 Hovory o nevěře
2018 Instructions On Parting
2015 The Hatch House
2009 Paradise

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Hovory o nevěře
2015 The Hatch House

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 Hovory o nevěře
2015 The Hatch House

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 Hovory o nevěře

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky