foto

Aleksandar Gligorić

  • nar. 7.10.1973 (44 let)
    Loznica, Srbsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deník strojvůdce
2011 Oktobar
2009 Život i smrt porno bande

TV seriály

2017 Senke nad Balkanom (TV seriál)
2010 Vůně deště na Balkáně (TV seriál)
2007 Selo gori, a baba se češlja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace