foto

Olivier Charasson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Abdel et la Comtesse
2017 Garde alternée
2016 Les Têtes de l'emploi
2014 Calomnies
Disparue en hiver
Ve dvoře
2013 12 ans d'âge
Faut marier maman, Il (TV film)
Kluci a Guillaume, ke stolu!
2009 La Sainte Victoire
2005 La vie de Michel Muller est plus belle que la vôtre

TV seriály

2019 Jeux d'influence (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Alice Neversová (TV seriál)
De l'autre côté - Partie 2 (S24E08)
De l'autre côté - Partie 1 (S24E07)
2018 Access (TV seriál)
Tristan (E20)
Chante Abdoulaye ! (E19)
Partir ou Rester (E18)
další epizody (20)
2016 Bedrag (TV seriál)
Loin de chez nous (TV seriál)
Komorebi (E10)
Départ (E09)
Croisade (E08)
další epizody (10)
Chérif (TV seriál)
Témoin gênant (S03E03)
2013 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Mamie blues ! (S06E02)
2009 Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
Paris 16ème (TV seriál)
Un film sans... (TV seriál)
2007 Hénaut président (TV seriál)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
Une journée dehouf (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky